DSC 0019

У оквиру акције помоћи вишедетним породицама у општини Медвеђа, Епископ нишки Г. Г. Арсеније је у уторак 17. септембра 2019. године посетио породицу Стефановић из Црног Врха, која броји седморо деце, и том приликом обишао радове на адаптацији њиховог породичног дома.

Након што је Епископ више пута обилазио ову породицу и позивао људе добре воље да им помогне у адаптацији њихове куће, која је у врло лошем стању, огласило се удружење "28. јун" које је уплатило 600.000 динара. У међувремену је, од тог новца, озидан спрат и изливена плоча. Захваљујући добротворима обезбеђен је и део црепа и грађе за кровну конструкцију.

Остало је пуно посла. На реду је увођење струје, воде, канализације, изолационе фасаде, спољне и унутрашње столарије, купатила, подова...

Да би Стефановићи до зиме били у нормалним кућним условима, према процени радова, потребно је још најмање 600.000 динара.

Овим путем Епархија нишка позива све људе добре воље да помогну колико могу!

Све информације можете добити путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , преко фејзбук странице Епархије нишке, позивом или личним доласком у Епархију.

Захваљујемо се досадашњим приложницима и надамо се, и молимо Богу, да ће наши дивни Стефановићи наредни Божић прославити у свом новом дому.
{oziogallery 2045}