У среду, 20. марта 2024. године, Његово Преосвештенство Епископ нишки г. Арсеније присуствовао је комеморацији поводом 25. годишњице од почетка НАТО бомбардовања Савезне Републике Југославије, одржаној у свечаној сали Дома Војске у Нишу.

Скупу су присуствовали многи представници градских, цивилних и војних власти, уз присуство великог броја ученика и студената. 

Након солистичке изведбе државне химне, окупљенима се пригодним словом обратио државни секретар при Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дејан Антић, истакавши потребу за очувањем сећања на све јунаке и све жртве нашег народа, који су обележили овај страдални период.

Сабраном аудиторијуму се напослетку обратио и генерал у пензији Владимир Лазаревић, некадашњи командант чувеног Приштинског корпуса, који је исцрпно представио детаље тешке и пожртвоване борбе југословенских снага безбедности за очување територијалног интегритета отаџбине, сукобљених са далеко надмоћнијим непријатељем у виду НАТО алијансе.