У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику – Васкрсу, ученици ОШ „Бора Станковић“ из Губеревца и издвојеног одељења у Номаници, желели су да обрадују своје другаре, родитеље, наставнике и учитеље пригодним културно-уметничким програмом. Ученици шестог разреда показали су своје глумачко умеће у драматизацији Христовог васкрсења представом „Христос васкрсе, анђео јавља“, коју је за ову прилику приредио наставник веронауке Милан Живковић.
GuberevceСвоје вокалне способности још једном су показале ученице Ања Јовановић и Анђела Тасић које су на школском такмичењу у певању проглашене за „Први глас школе“. Потом се рецитацијама представиле ученица осмог разреда Катарина Станојевић, која је освојила друго место на Окружној смотри рецитатора „Песниче народа мог“, Дијана Цакић, ученица четвртог разреда, која је освојила треће место на истој рецитаторској смотри, као и осталих деветоро учесника овог такмичења.
Овај културно-уметнички програм завршен је хорском песмом ученика из Номанице. Публика је имала прилике да чује песме „Хајте браћо, белој Цркви“, „Ускршње јутро“, „Молитва“, „Људи ликујте“ и друге песме у извођењу ученика од првог до четвртог разреда.