Ево лепог примера љубави и сарадње одговорног пастира и одговорне вероучитељице - на добро деце полазника Верске наставе. Прича се догађа у ОШ ''Иван Горан Ковачић'' у Нишкој Бањи, а њихова имена су Добривоје Митровић и Кристина Коцић.


31.12.2012.02 - Copy" Захваљујући оцу Добривоју,истурено одељење ОШ''Иван Горан Ковачић'' у првој Кутини,добило је икону Светог Саве за своју учионицу.Велика је била радост ове деце када се икона нашла на зиду изнад школске табле.

Поводом празника Св.Саве,отац Добривоје је поклонио свим ученицима који похађају верску наставу по примерак Молитве Анђелу Чувару.

Свим учесницима приредбе у цркви Св.Илије у Н.Бањи поводом празника Св.Сава,отац Добривоје је поклонио по икону са ликом овог светитеља.Деца су,наравно,као и сваке године одушевљена поклонима као и пажњом коју им отац Добривоје пружа.

У сарадњи са васпитачицама и вероучитељицом,отац Добривоје ораганизује освећење вртића ''Бисер'' у Нишкој Бањи.

Сваки предшколац је на поклон и дуго сећање добио од свог свештеника по једну молитву Оче наш уз обећање да ће је у најскорије време научити напамет.

Ученици четвртих разреда ОШ''Иван Горан Ковачић'' у Н.Бањи,као и истуреног одељења у насељу Н.Тесла,који су четири године похаћали верску наставу,добили су похвалницу од вероучитељице,а од оца Добривоја по молитву Оче наш.

ХВАЛА ОЦУ ДОБРИВОЈУ НА ТРУДУ И САРАДЊИ У ДОСАДАШЊОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ВЕРСКЕ НАСТАВЕ!

Вероучитељица Кристина Костић ОШ''Иван Горан Ковачић''- Нишка Бања "