И ове године се Свети Сава у Нишкој Бањи прославио веома свечано и уз учешће великог броја ученика и наставника.Још уочи празника деца су се потрудила да својим ликовним радовима и паноима улепшају хол школе.

NiskaBanjaSvetiSava25.01.2013. у холу школе ученици млађих разреда уживали су у приредби коју су за њих организовали њихови вршњаци предвођени вероучитељицом Кристином Костић и наставницом музичког Маријом Вагнер Тричковић.Сви присутни су певали химну Св.Сави и уживали у програму који су најмлађи ученици ове школе врло успешно извели.

26.01.2013. организована је централна прослава и резање славског колача.Приредба коју су припремили ученици од петог до осмог разреда била је у фискултурној сали.Као и сваке године,презвитер Добривоје Митровић је обавио резање славског колача и уз пригодну беседу увеличао прославу школске славе.Ове године је домаћин била вероучитељица Кристина Костић.

27.01.2013. након Свете Литургије у храму Св.пророка Илије у Н.Бањи сви присутни могли су да уживају у приредби коју су ученици приредили у сарадњи са школским хором.По завршетку,сви учесници су добили пригодне поклоне од оца Добривоја,а у порти цркве чекало их је послужење које није изостало ни ове године.