У нашој школи се по други пут у оквиру Дечије недеље која је трајала од 6. до 11. октобра 2014.године, чинила Молитва за успешан почетак нове школске године.
14prizivНа позив вероучитељице Гордане Милетић, уз одобрење и благонаклоност директора школе господина Зорана Николића који са много љубави, жртве и труда омогућава нашој деци, ученицима са сметњама у развоју, квалитетно образовање и васпитање, наш парохијски свештеник, протојереј Дејан Јовановић се као и прошле године радо одазвао и учинио велику радост дошавши да у нашој школи благослови почетак нове школске године. Тиме је сваком нашем ученику и наставнику било омогућено да узме учешће у овом заједничком молитвеном сабрању и да сви они који уче и који се уче у страху и љубави Божијој приме благодат Духа Светога која ће им помагати да успешно приме истине и знања.
По завршетку молитве уживали смо у програму који су припремили ученици наше школе уз помоћ својих наставника, где су они рецитовали и певали хришћанске песме, а целокупан програм је био обогаћен предивним песмама хора наше школе.
Захваљујемо се нашем парохијском свештенику оцу Дејану Јовановићу и нашем директору Зорану Николићу на неизмерној љубави и доброти коју нам оваквим догађајима у школи чине и несебично пружају.